Table 2.
control | MW (33%) | MW (66%) | MW (100%) | |
---|---|---|---|---|
control | n.s.s. | n.s.s. | n.s.s. | |
MW (33%) | n.s.s. | n.s.s. | n.s.s. | |
MW (66%) | n.s.s. | n.s.s. | n.s.s. | |
MW (100%) | n.s.s. | n.s.s. | n.s.s. |
control (vit) | MW (33%) + vit | MW (66%) + vit | MW (100%) + vit | |
---|---|---|---|---|
control (vit) | n.s.s. | n.s.s. | n.s.s. | |
MW (33%) + vit | n.s.s. | n.s.s. | n.s.s. | |
MW (66%) + vit | n.s.s. | n.s.s. | p < 0.05 | |
MW (100%) + vit | P <0.05 | n.s.s. | n.s.s. |
MW … Mouldy Wheat.
n.s.s. … No Statistical Significance.